A Pacific diabetikus termékek a cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak szánt dzsemek közül elsőként jelent meg Magyarországon.
A hosszú évtizedek során cégünk e téren is nagy tapasztalatokra tett szert. Az évek bebizonyították, hogy e termékcsalád megállja helyét a piacon. Kategóriájában e termékcsalád is piacvezető Magyarországon. A célcsoport igényeihez igazodva, valamint az orvosok elvárásaival összhangban a kellemes íz elérése mellett nagy hangsúlyt kapott a receptúra kidolgozása során hogy fogyasztása alacsony energia és szénhidrát / Carbohydrates bevitel mellett történjen. A piacon ugyan fellelhetőek nagyon finom diabetikus extradzsem termékek, de ezek közül a termékek közül számtalan dzsem igen magas szénhidrát / Carbohydrates és energia tartalmú, megtévesztve a kellemes ízzel a vásárlót. Emiatt sokszor a napi szénhidrát / Carbohydratesbevitelt már a lekvár elfogyasztása fedezi reggelente, ami egy fogyókúrázónál, illetve a cukorbetegeknél nagyon kellemetlen, hiszen a nap során más élelmiszereket is szeretnének fogyasztani.
A Pacific diabetikus extradzsemek 45% gyümölccsel készülnek, alacsony energiatartalommal rendelkeznek és hozzáadott répacukrot nem tartalmaznak. Ezeket a lekvárféléket fogyókúrázóknak is ajánljuk.
A diabetikus termékeink édesítéséhez gyümölcscukrot (fruktóz) alkalmazunk, valamint az édesebb íz eléréséhez Stevia kerül a dzsembe, mely édesítőszer fogyasztásával a szervezetbe nem viszünk be energiát.
Az érett, finom gyümölcsökkel, valamint a két édesítő anyag keverékével kiváló íz hatást érünk el. Hozzáadott glükózt (szőlőcukrot) és szaharózt a termék nem tartalmaz. Cukorbetegek a készítmény szénhidrát / Carbohydratestartalmán kívül vegyék figyelembe, hogy fruktózból naponta maximum 30g-ot fogyaszthatnak, amelyet az engedélyezett napi szénhidrát / Carbohydrates mennyiségbe be kell számítani.
Felbontás után hűtve, max. 5 napig tárolható, mivel a termék nem tartalmaz tartósítószert! Diabetic jams
Apart from excellent taste the covering of low calorie and carbohydrate intake was the most important aim at development of jams destined for diabetic and slimming diets. It is made from 45% fruit but doesn’t content any added beet sugar.
|
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||